CHOCOLADE DIE SMELT IN DE MOND…

015 20 30 79

Onze Mexico Soconusco bonen roosteren we eerst op 125°C, hierdoor komt een kruidig en licht rokerig aroma vrij. Daarna malen we de bonen tot een volle 75% donkere chocolade. 
Een licht rokerige smaak komt boven bij het proeven van deze chocolade. 
Eettip: Rasp deze chocolade fijn op vers kokos roomijs!

Wil je nog meer weten over de herkomst van deze cacao bonen?  Ga zeker een kijkje nemen op de site van onze partner Silva-Cacao! Zij controleren en leveren onze bonen recht van de boer. 
Klik hier om meer te weten te komen over onze India Idukki bonen. 

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Ingrediënten: Cacaomassa, Cacaoboter, Suiker

Chocolade bewaar je best droog en bij een temperatuur rond 15°C. Tip: steek je reep nog eens extra in een gesloten doos, hierdoor blijft het fantastische cacao aroma beter in je chocolade! 

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :