Klassieke pralines en chocoladepareltjes met een hoek af

Prikke uw zintuigen en ontdek de pralines in Mechelen van The Cacao Project, een kleine chocoladewinkel op het Bruul met ongekende smaaksensaties. Van een fondant praline met crunchy hazelnootpraliné tot een karamel van Yuzu & sojaganache of een praline van marsepein met appelsien en oranjebloesem. Hier vindt u zowel traditionele pralines als verrassende nieuwigheden. Breng zeker een bezoekje aan de winkel en ontdek het assortiment.
Chocolade |
|
Allergenen |
|
|
 |
sulfiet |
 |
ei |
|
|
 |
Mango & passievrucht

|
|
 |
Hazelnootpraliné – cacaonibs

|
|
 |
All spice

|
|
 |
Dulche de leche

|
|
 |
Muntganache

|
|
 |
Koffiekaramel

|
|
 |
Gerookte pompoenkaramel – pompoenpitpraliné

|
|
 |
Gelei van bosbes

|
|
 |
Limoengelei sancho - munt

|
|
 |
Karamel van espresso & olijfolie hazelnoot Gianduja

|
|
 |
Karamel van bergamot & steranijs

|
|
 |
‘Indulgence’ ganache van gezouten karamel

|
|
 |
Violet en kokos

|
|
 |
Tonka

|
|
 |
Sesampraliné & geroosterde ui

|
|
 |
Pijnboompitpraliné

|
|
 |
Marsepein met gekarameliseerde sinaas & oranjebloesem

|
|
 |
‘Colet’marsepein met violet & cassis

|
|
 |
Vanille

|
|
 |
Kaneel

|
|
 |
‘Heart of Gold’passievruchtengelei & groene thee

|
|
 |
‘Sultan’ honing-abrikozengelei za’athar

|
|
 |
Origine Grenada 67 %

|
|
 |
Apfelstrüdel

|
|
 |
Kardemom

|
|
 |
Kaneel

|
|
 |
‘Rose & Mary’ roos en rozemarijn

|
|
 |
Kweeperengelei & walnotenpraliné

|
|
 |
Gember-limoengelei & citroengrasganache

|
|
 |
Tiramisu

|
|
 |
‘Golden Brown’ Passievruchtengelei & tonkaganache

|
|
 |
Gekarameliseerde peer met vanille en amandel

|
|
 |
Saffraan en dragon

|
|
 |
Framboos

|
|
 |
‘Good ol’ Grandpa’ gerookte hazelnoten & Ileach whiskey

|
|
 |
Citroentaartje

|
|
 |
Koffieganache

|
|
 |
Origine Venezuela 43 %

|
|
 |
‘GNT’ gin tonic

|
|
 |
‘Cherries me’ gelei van kriek & kersenganache

|
|
 |
Ganache van honing en amandelpraliné met chili & gerookte paprika

|
|
 |
Mechelse honing – papaya-limoen

|
|
 |
Karamel van Fleur de Sel – amandelpraliné met korianderzaadnougatine

|
|
 |
Kalamansi & tijm

|
|
 |
Brésilienne hazelnoot

|
|
 |
‘Helena’s favourite’ karamel van zoethout & ganache van koffie

|
|
 |
Brésilienne hazelnoot

|
|
|