CHOCOLADE DIE SMELT IN DE MOND…

015 20 30 79

Klassieke pralines en chocoladepareltjes met een hoek af

THE CACAO PROJECT - Pralines

Prikke uw zintuigen en ontdek de pralines in Mechelen van The Cacao Project, een kleine chocoladewinkel op het Bruul met ongekende smaaksensaties. Van een fondant praline met crunchy hazelnootpraliné tot een karamel van Yuzu & sojaganache of een praline van marsepein met appelsien en oranjebloesem. Hier vindt u zowel traditionele pralines als verrassende nieuwigheden. Breng zeker een bezoekje aan de winkel en ontdek het assortiment.

 

Chocolade
wit
melk
fondant
Allergenen
noten
sesam
lactose
soja
gluten
pinda
sulfiet
ei

Mango & passievrucht

Hazelnootpraliné – cacaonibs

All spice

Dulche de leche

Muntganache

Koffiekaramel

Gerookte pompoenkaramel – pompoenpitpraliné

Gelei van bosbes

Limoengelei sancho - munt

Karamel van espresso & olijfolie hazelnoot Gianduja

Karamel van bergamot & steranijs

‘Indulgence’ ganache van gezouten karamel

Violet en kokos

Tonka

Sesampraliné & geroosterde ui

Pijnboompitpraliné

Marsepein met gekarameliseerde sinaas & oranjebloesem

‘Colet’marsepein met violet & cassis

Vanille

Kaneel

‘Heart of Gold’passievruchtengelei & groene thee

‘Sultan’ honing-abrikozengelei za’athar

Origine Grenada 67 %

Apfelstrüdel

Kardemom

Kaneel

‘Rose & Mary’ roos en rozemarijn

Kweeperengelei & walnotenpraliné

Gember-limoengelei & citroengrasganache

Tiramisu

‘Golden Brown’ Passievruchtengelei & tonkaganache

Gekarameliseerde peer met vanille en amandel

Saffraan en dragon

Framboos

‘Good ol’ Grandpa’ gerookte hazelnoten & Ileach whiskey

Citroentaartje

Koffieganache

Origine Venezuela 43 %

‘GNT’ gin tonic

‘Cherries me’ gelei van kriek & kersenganache

Ganache van honing en amandelpraliné met chili & gerookte paprika

Mechelse honing – papaya-limoen

Karamel van Fleur de Sel – amandelpraliné met korianderzaadnougatine

Kalamansi & tijm

Brésilienne hazelnoot

‘Helena’s favourite’ karamel van zoethout & ganache van koffie

Brésilienne hazelnoot