Als u vragen heeft of een bestelling wilt plaatsen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail


Contacteer ons

Pralines

The Cacao Project slaagt erin om uit de massa te springen in België, het mekka van de chocolade. Hoe we dat precies doen? Door origineel uit de hoek te komen, door een ruim bestand met tevreden klanten op te bouwen en door een superieure kwaliteit hoog in het vaandel te dragen. 

De pralines die Pieter Vaes vervaardigt zijn stuk voor stuk pareltjes die bij u ongetwijfeld in de smaak vallen. Zelfs notoire chocoladekenners worden van hun sokken geblazen door de gebalanceerde smaken van de pralines van The Cacao Project. Dat in combinatie met een onberispelijke klantenservice en een mooie, verzorgde verpakking, is een formule die alleen maar een succesvol resultaat kan opleveren.

Klik hier om een pdf overzicht van de pralines te bekijken of te printen (de meest up-to-date informatie over de pralines vindt u op de website)

SAFFRAAN - DRAGON

Smeuïge vulling van saffraan en verse dragon

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Soja

KALAMANSI - TIJM

Smeuïge vulling van kalamansi, geïnfuseerd met tijm. Kalamansi is een citrusvrucht uit de Filipijnen. Deze kan je qua smaak plaatsen tussen een mandarijn en een limoen. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

ALL SPICE

Een smeuïge vulling geïnfuseerd met all spice ofwel Jamaicaanse peper. (Niet pikkant)

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

‘SULTAN’

Gelei van honing en abrikoos met een smeuïge vulling van gezouten yoghurt en wilde oregano.

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Soja

KOKOS - GRAS

Een smeuïge vulling van cocos en gras, ja zoals gras van in de tuin.

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

POMPOENZAAD - YOGHURT - MADRAS CURRY

Een praliné van geroosterde pompoenzaad en amandel. Op smaak gebracht met yoghurt en Madras curry.

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

PINDA - KARAMEL

Een geroosterde en gezouten pinda praliné met krokante karamelstukjes.

Chocolade: Wit
Allergenen: Noten, Gluten, Pinda, Soja, Lactose

CACAO PEEL

Deze vulling is gemaakt van de pelletjes van cacaoboontjes. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: geen

BANAAN - OLIJFOLIE

Een smeuïge vulling van groene banaan en extra vierge olijfolie

TAHITIAN VANILLA

Een smeuïge vulling geparfumeerd met rijke Tahitiaanse vanille.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

'MUSE'

Een licht verbrande karamel met espresso en olijfolie en een gezouten hazelnoot praliné.

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Noten

BLAUWE BES - LAVENDEL

Een gelei van blauwe bes met een smeuïge vulling van lavendel.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose

SINAAS - BASILICUM - HAZELNOOT

Een gelei van sinaas en basilicum en een hazelnoot praliné met zwarte peper

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Noten

‘CHOCOLATE TOAST’

Een praliné van geroosterde mout en hazelnoten.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Noten

'CARUMBOLA'

Gelei van abriboos met een smeuïge vulling van Carumbola Dark Spice Rum

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, ALCOHOL

SINGLE ORIGINE PAPUA NEW GUINEA 73%

Een smeuïge vulling van single origine chocolade. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose

PEER - AMANDEL

Caramel van peer en vanille met een geroosterde amandel praliné en krokante feuilletine.

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Amandel, Gluten

KALAMANSI - MUNT

Een gelei van Kalamansi en munt met een amandel praliné, yoghurt en bosvruchten.

Chocolade: Wit
Allergenen: Melk, Amandel

RAS-EL-HANOUT

Een smeuïge vulling geparfumeerd met Ras el Hanout kruiden. 

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk

VERRASSING

Raad maar.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja, Noten, Sesam, Gluten, Pinda, Sulfiet, Ei

YUZU - SOJA

Een caramel van yuzu met een smeuïge vulling van soja saus. 

Chocolade: Wit
Allergenen: Melk

‘PIBIL’

Een gelei van geroosterde bloedappelsien met achiote en een praliné gemaakt van masa. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk

TIRAMISU

Een botercrème met amaretto en espresso en een krokante amandel praliné. 

Chocolade: Wit
Allergenen: Melk, Amandel, ALCOHOL

DULCE DE LECHE

Een smeuïge vulling van dulce de leche en een zachte hazelnoot praliné.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Soja, Hazelnoten, Melk

IPA

Een gelei van passievrucht en mango, geïnfuseerd met hop. En een smeuïge vulling van gerookte dulce de leche.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Soja, Melk

‘GOLDEN BROWN’

Een gelei van passievrucht met een smeuïge vulling van tonka bonen. 

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Soja

TURKSE KOFFIE

Een smeuïge en krachtige koffie vulling. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

‘CHERRIES ME’

Een gelei van zure kers (krieken) en een smeuïge vulling van zure kers en yoghurt. 

Chocolade: Wit
Allergenen: Melk , Soja

FLEUR DE SEL

Een butterscotch achtige karamel met fleur de sel en een amandel praliné met korianderzaad. 

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Amandel

ZOETHOUT - KOFFIE

Een karamel van zoethout en een smeuïge koffie vulling. 

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Soja

HAZELNOOT - CACAONIBS

Een geroosterde hazelnoot praliné met stukjes pure cacao. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk, Noten

MUNT

Een smeuïge vulling met verse munt.

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk, Soja

BERGAMOT - ANIJS

Een lichte bergamot caramel met een smeuïge vulling geparfumeerd met anijs. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk, Soja

GEMBER - LIMOEN - CITROENGRAS

Een pittige gelei van gember en limoen met een smeuïge vulling van citroengras. 

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Soja

LIMOEN - TIMUT - MUNT

Een gelei van limoen en Timut peper en een smeuïge vulling met verse munt. 

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Soja

SINGLE ORIGINE VENEZUELA 43%

Een smeuïge vulling met single origine melk chocolade. 

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose

HAZELNOOT BRESILIENNE

Een geroosterde hazelnoot praline met stukjes gekarameliseerde hazelnoot. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk, Hazelnoot

KARDAMOM - ROZENBOTTEL

Een smeuïge vulling met kardamom en rozenbottel.

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Soja

‘INDULGENCE’

Een caramel met fleur de sel en een smeuïge caramel vulling. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk, Soja

UI - SESAM

Een praliné van geroosterd sesamzaad en gefrituurde ajuin. 

Chocolade: Fondant
Allergenen: Melk, Sesam

‘HEART OF GOLD’

Een gelei van passievrucht met een smeuïge vulling van groene thee

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Soja

MEXICAN HORCHATA

Een smeuïge vulling van rijstmelk, kaneel en melasse

Chocolade: Melk
Allergenen: Melk, Soja