Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact 015 20 30 79

Pralines

The Cacao Project slaagt erin om uit de massa te springen in België, het mekka van de chocolade. Hoe we dat precies doen? Door origineel uit de hoek te komen, door een ruim bestand met tevreden klanten op te bouwen en door een superieure kwaliteit hoog in het vaandel te dragen. 

De pralines die Pieter Vaes vervaardigt zijn stuk voor stuk pareltjes die bij u ongetwijfeld in de smaak vallen. Zelfs notoire chocoladekenners worden van hun sokken geblazen door de gebalanceerde smaken van de pralines van The Cacao Project. Dat in combinatie met een onberispelijke klantenservice en een mooie, verzorgde verpakking, is een formule die alleen maar een succesvol resultaat kan opleveren.

Mango / Passievrucht

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

Gerookte Pompoen / Pompoenpit

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Noten

Espresso / Olijfolie / Gezouten Hazelnoot

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Noten

Kokos / Gras

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

Vanille

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

‘Sultan’

Honing / Abrikoos / Za’athar

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Soja

All spice

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

‘Golden Brown’

Passievrucht / Tonka

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

Framboos

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

Koffie

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

‘Cherries me’

Chocolade: Wit
Allergenen: Lactose, Soja

Fleur De Sel / Amandel / Korianderzaad

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Noten

Zoethout / Koffie

Chocolade: Melk
Allergenen: