Als u vragen heeft of een bestelling wilt plaatsen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail


Contacteer ons

B2B

Ambachtelijke kwaliteit in uw (horeca)zaak

Gaat u een winkel openen of heeft u en winkel en wilt u graag onze chocolade en pralines toevoegen aan uw assortiment? Heeft u een passie voor chocolade en werkt u in de verkoopsector? 

Dan begeleiden wij u graag verder met het aankopen en verkopen van onze uitmuntende chocolade en pralines. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze zaak zodat u zelf kunt zien welke heerlijke zoetigheden we vervaardigen. Ook voor meer informatie en voor het ontvangen van een prijslijst kunt u bij ons terecht. 

Relatiegeschenken en meer

Chocolade is een immer populair product en bijgevolg een geliefd geschenk dat u kunt delen met uw medewerkers of uw klanten, met familie of met vrienden. Bent u op zoek naar Belgische chocolade als (relatie)geschenk? Verwen uw klanten en medewerkers met onze verrukkelijke en tijdloze Belgische pralines

Geef daarnaast ook uw meetings en vergaderingen op kantoor dat tikkeltje meer door onze smakelijke chocolade en pralines aan te bieden. Onze verfijnde producten smaken sowieso naar meer en zullen onmiddellijk een lach op het gezicht van uw medewerkers toveren. Ligt er een personeelsfeest in ’t verschiet of wilt u gewoon uw personeel bedanken? Eén adres: The Cacao Project! Chocolade is een ideaal geschenk voor zowaar élke gelegenheid. 

Welke chocolade of pralines van The Cacao Project u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u een kwalitatief geschenk heeft dat werkelijk iedereen gelukkig maakt. Dankzij de zorgvuldige selectie van onze ingrediënten garanderen we echte Belgische chocolade van topkwaliteit. 

Kiezen voor de heerlijke chocolade van chocolatier Pieter Vaes is met andere woorden kiezen voor zekerheid!