Als u vragen heeft of een bestelling wilt plaatsen, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail


Contacteer ons

Pralines

The Cacao Project slaagt erin om uit de massa te springen in België, het mekka van de chocolade. Hoe we dat precies doen? Door origineel uit de hoek te komen, door een ruim bestand met tevreden klanten op te bouwen en door een superieure kwaliteit hoog in het vaandel te dragen. 

De pralines die Pieter Vaes vervaardigt zijn stuk voor stuk pareltjes die bij u ongetwijfeld in de smaak vallen. Zelfs notoire chocoladekenners worden van hun sokken geblazen door de gebalanceerde smaken van de pralines van The Cacao Project. Dat in combinatie met een onberispelijke klantenservice en een mooie, verzorgde verpakking, is een formule die alleen maar een succesvol resultaat kan opleveren.

Klik hier om een pdf overzicht van de pralines te bekijken of te printen (de meest up-to-date informatie over de pralines vindt u op de website)

‘Indulgence’

Gezouten Karamel

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

Sesam / Geroosterde Ui

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Noten

‘Heart of Gold’

Passievrucht / Groene Thee

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

‘Apfelstrudel’

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Noten, Sulfiet

‘Rose & Mary’

Roos / Rozemarijn

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

Honing / Papaya / Limoen

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Soja

Kaneel

Chocolade: Melk
Allergenen: Lactose, Soja

Dulche de leche

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose , Noten, Soja

Citroenmirte / Sesam / Sancho

Chocolade: Fondant
Allergenen: Lactose, Sesam